Makarski Crveni križ i Grad Makarska u akciji ‘Djeca djeci’ darivali osnovnoškolce iz Belog Manastira

U osnovnoj školi Franjo Tuđman u Belom Manastiru Gradsko društvo tamošnjeg Crvenog križa organiziralo je podjelu prigodnih poklona koji su, u humanitanoj akciji u prosincu prošle godine, prikupljeni u Makarskoj. Riječ je o humanitarnoj akciji ''Djeca djeci'' koju je pokrenuo Crveni Križ Makarska.

Djecu iz Belog Manastira razveselilo je preko 40 paketa s kapama, rukavicama i igračkama, a Crveni križ Makarska i Grad Makarska novčano su pomogli razrednom odjeljenju djece s posebnim potrebama.


U ime Gradskog društva Crvenog križa Beli Manastir i Osnovne škole Dr. Franjo Tuđman ravnatelj makarskog Crvenog križa Gloryan Grabner nedavno je primio pismo zahvale. -Zahvaljujemo na ukazanoj pomoći i suradnji jer je naša regija Baranja jedna od najsiromašnijih regija u Republici Hrvatskoj i svaka pomoć je dobrodošla i potrebna, stoji, među ostalim, u pismu koje potpisuje ravnateljica tamošnjeg Crvenog križa Ines Rudić.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.