"Makarska televizija" opet s nama od 3. siječnja '08.


27.12.07.

Od četvrtka, 3. siječnja 2008. godine, na Televiziji Jadran opet se počinje emitirati Makarska televizija. Makarska televizija projekt je Grada Makarske i Digital Videa Studia Pašalić koji je zajedničkom suradnjom započeo u prosincu 2006. godine.

 Do lipnja 2007. Makarska televizija prikazivala se jedan
 puta tjedno – četvrtkom, a reprize tjedne emisije bile su
 ponedjeljkom i petkom. Grad Makarska i Digital Video
 Studio Pašalić u dogovoru s Televizijom Jadran odlučili su
 zadržati ovaj ritam, tako da će naši građani u Novoj 2008.
 godini opet imati mogućnost uživati u tjednim emisijama
 Makarske televizije.

Za vrijeme ljetne sezone, ritam emisije se malo poremetio, pa se Makarska televizija emitirala jedan puta u dva tjedna, a nakon ljetne sezone, poradi lošeg signala TV Jadran, emisija se neko vrijeme nije prikazivala. Makarska televizija će kao i do sada prikazivati aktualnosti iz grada vezane za društveni, politički, zabavni, kulturni i sportski život grada, u smislu tjednog pregleda. Osim što Makarska televizija informira naše građane, ona je s vremenom poprimila i zabavni karakter što su naši gledatelji odlično primili, ne propuštajući nove emisije četvrtkom. Nadamo se da će nove emisije Makarske televizije razveseliti naše građane.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.