Makarska po drugi put domaćin Poslovnog uzleta: Edukacije za male i srednje poduzetnike, OPG-ove i i zaniteresirane građane u utorak u hotelu Osejava

Makarska je po drugi put domaćin Poslovnog uzleta, manifestacije namijenjene malim i srednjim poduzetnicima, OPG-ovima i drugim zainteresiranim građanima željnih kontinuiranog usavršavanja poslovnih znanja i vještina. Poslovni uzlet Grada Makarske, u organizaciji Poslovnog dnevnika, održat će se u utorak 4. travnja 2017. u hotelu Osejava s početkom u 10:00 sati.


U sklopu ovogodišnjeg Poslovnog uzleta planirana je panel diskusija u kojoj će sudjelovati lokalni i regionalni akteri i to na temu razvoj poduzetništva u Makarskoj te dvije radionice „Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?" i „Marketing i kreativno razmišljanje."


Radionicu na temu „Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?“ vodit će Željka Marić iz Hitro.hr - servisa Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju građana i poslovnih subjekata s državnom upravom, a govorit će o troškovima i proceduri osnivanja vlastitog posla te njihovim prednostima i nedostacima.
Drugu radionicu, pod nazivom ,,Marketing i kreativno razmišljanje'' vodit će Karlo Stojčević iz Red Pointa, a bavit će se temama kreativnosti - kako razviti kreativnost i kako razmišljati izvan okvira.

PROGRAM


9:30-10:00 REGISTRACIJA SUDIONIKA


10:00-10:30 OTVORENJE


Pozdravni govori:
Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika
Tonći Bilić, gradonačelnik Makarske
Zlatko Ževrnja, župan Splitsko-dalmatinske županije

10:30-11:30 PANEL DISKUSIJA
RAZVOJ PODUZETNIŠTVA U MAKARSKOJ

11:30-12:00 Pauza


12:00-13:00 RADIONICA
KAKO POKRENUTI SVOJ VLASTITI POSAO I KOJI PRAVNI OBLIK ODABRATI?


Predavač: Željka Marić, Hitro.hr
-troškovi osnivanja
-procedura osnivanja
-analiza prednosti i nedostataka


13:00-13:15 Pauza


13:15-15:15 RADIONICA
MARKETING I KREATIVNO RAZMIŠLJANJE


Predavač: Karlo Stojčević, Red Point
-što znači biti kreativan, kako probuditi kreativnost u sebi i razmišljati izvan okvira?
-koje su osobine kreativaca, što je naš najveći neprijatelj i gdje rasipamo energiju?
-kako promijeniti percepciju i prebroditi stres?
-kako se poticati i motivirati?
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.