Lanterna - edukacija za volontere

SAVJETOVALIŠTE LANTERNA
Trg Tina Ujevića 5/3
21300 Makarskaž
021/616-992
savjetovalistelanterna@gmail.com

 

Makarska, 16. rujna 2022 god.
U.br.: 69/20

 

Poštovani,

Savjetovalište Lanterna organizira edukaciju za koordinatore volontiranja u sklopu projekta Razvijaj se, volontiraj. Projekt je podržan od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Kroz edukaciju će dionici usvojiti osnovna znanja iz menadžmenta volontiranja te će moći samostalno upravljati cijelim procesom rada s volonterima.

Edukacija traje od 21. do 23. rujna od 9 – 14 sati.  Održat će se u prostoru Savjetovališta Lanterna. Na edukaciji će biti prisutno najviše 10 dionika. Svi dionici će nakon odrađene edukacije dobiti diplomu koordinatora volontera.

Edukacija je namijenjena organizatorima volontiranja među koje spadaju i javne ustanove i jedinice lokalne samouprave i u potpunosti je besplatna.

Ukoliko smatrate da bi ova edukacija bila korisna za rad Vaše ustanove  pozivamo Vas  da uključite  nekog od zainteresiranih djelatnika na edukaciju kako bi stečenim znanjima i vještinama promovirao i razvijao volonterski rad te unaprijedio rad s volonterima.

Svjesni smo zahtjevnosti vremena u kojem radite i poteškoća s kojima se svakodnevno susrećete i u potpunosti ćemo razumjeti svaku odluku koju donesete.

 

Zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i srdačno Vas pozdravljamo.

              

 

                                                                                               Voditeljica projekta

Patricija Batinović

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.