LAG ADRION - Javni poziv za dostavu projektnih ideja

7.12.2012.

Lokalna akcijska grupa ADRION
objavljuje
JAVNI POZIV
za dostavu projektnih ideja

LAG ADRION poziva sve zainteresirane članove iz gospodarskoga, civilnog i javnog sektora da prijave svoje projektne ideje kako bismo identificirati sve projekte članova i upoznali se s njihovim aktivnostima. Prikupljanjem projektnih ideja želimo izraditi bazu projekata kako bismo članove mogli učestalo informirati o novim natječajima, poticajima i načinima alternativnog financiranja projekata.
Posebno molimo potencijalne prijavitelje na poticajna sredstva IPARD programa, iz Mjera 101, 103 te 302, da dostave svoje projektne ideje, budući da će, nakon postupka odobrenja LAG-a od strane Agencije za plaćanje u poljoprivredi i ribarstvu, temeljem natječaja za Mjeru 202, LAG-ovi dostavljati pismo potpore kao dokaza usklađenosti investicijskog projekta s Lokalnom razvojnom strategijom, a koje će investitoru donijeti do 30 bodova od ukupnih 100.


OBRAZAC ZA PRIJEDLOG PROJEKTNIH IDEJA


Sve projektne ideje predaju se na priloženom Obrascu za prijedlog projektnih ideja, te popunjeni obrazac pošaljite na mail: lag-adrion@makarska.hr ili protokol@makarska.hr.

Adresa za dostavu obrasca poštom ili osobno:
LAG ADRION
Obala kralja Tomislava 1
21300 Makarska
Ured br. 5

NAPOMENE:
 Poziv je namijenjen isključivo za područje Lokalne akcijske grupe ADRION;
 Svi projektni prijedlozi moraju imati veći krug korisnika, odnosno širu ciljanu skupinu i utjecati na razvoj zajednice;
 Obrazac možete popuniti za svaku vašu projektnu ideju (jedan prijavitelj može prijaviti više projektnih ideja);
 Prijave projektnih ideja primaju se do zaključno 15. siječnja 2013. godine.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.