Kupovina u Božićnom gradu

15.12.2011.

Sa svojom raznovrsnom ponudom u sklopu izložbeno-prodajnog sajma Božićnog grada predstavilo se 19 izlagača, te je upravo ovo mjesto odličan izbor za kupnju božićno-novogodišnjih poklona i potrepština. Napravili smo "đir", "bacite oko":)U kućici „Gašpar“ nudi vam se široka ponuda slasnih, šarenih, gumenih bombona; 100 grama košta 10 kuna.


Kućica „Jelka“ najzanimljivija je djeci. Šarenilo igračaka i balona čine ovu kućicu drugačijom od drugih. Tu su i moderne tunike po cijeni od samo 38 kuna!
Udruga "Morska vila" smjestila se u kućici „Rudolph“, a posebnom je čine zanimljivi predmeti, ukrasi i namještaj izrađeni u „decoupage-tehnici“.


Naša sugrađanka slastičarka Marijana Grubišić iz hotela Osejava kućicu „Medenjak“ još je više zasladila slasticama i kolačima.


Obitelj Ivanišević svoje maštovite rukotvorine (uglavnom nakit) izložila je u kućicu „Baltazar“. Posebno su zanimljive "lutkice" u različitim varijacijama.


Fritule, palačinke, girice, lignjice, pršut, kokice i ostale delicije kušajte u kućici „Melkior“!Luckasti „Djedice“, „Snjegovići“, anđelići i ostali ukrasi smjestili su se u „Cometu“.Naša sugrađanka Tea Bušelić i njen otac svoje su originalne rukotvorine izložili u „Bureli“. Kažu da su ručno rađene police apsolutni hit. Tu su i cekeri, jastučnice, anđelići, broševi, kapice, traverse i još toga svašta!


U glavnoj kućici, svega blaga, bacite oko!Makarske umirovljenice zbilja su se potrudile. Imaju "zlatne ruke" za kukičati, „patchworkati“, nizati, šiti i slagati. Obavezno ih posjetite u kućici „Snijeg“!VBZ sa širokim repertoarom zanimljive literature smjestio se odmah pored bine u kućicu „Repatica“.A u kućici "Čarolija" smjestio se Grad Makarska sa kalendarom za 2012., Gradski muzej i Gradska galerija Antuna Gojaka sa svojim izdanjima!

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.