Kulturna suradnja gradova prijatelja: Izložba čeških umjetnika „Ars Olomouca ´17“ od 1. do 13. kolovoza u Gradskoj galeriji Antun Gojak

U sklopu programa Makarskog kulturnog ljeta održat će se treća likovna izložba kojom gradovi prijatelji, Grad Makarska i Grad Olomouc (Češka Republika) nastavljaju kulturnu suradnju. Gradska galerija Antun Gojak ugostit će od 1. do 13. kolovoza izložbu pod nazivom „Ars Olomouciana ´17.“ gdje će svoja djela Makaranima i njihovim gostima predstaviti šest umjetnika, članova Unije likovnih umjetnika Olomouca.

Kulturna suradnja između dvaju gradova započela je 2015. godine kada je u Gradskoj galeriji Antun Gojak održana izložba „Ars Olomouciana ´15.“, a nastavila se gostovanjem izložbe djela makarskih umjetnika u Olomoucu 2016. godine pod nazivom „Dijalog sa zavičajem.“

Otvaranje izložbe održat će se u utorak 1. kolovoza s početkom u 21 sat u izložbenom prostoru Gradske galerije Antun Gojak, a svi građani moći će je pogledati radnim danom od 8 do 11 sati i od 19 do 21 sat te subotom od 8 do 11 sati.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.