Kontakt policajac Valentino Ivandić djelatnik godine

18.10.2012.

U akciji Hrvatske turističke zajednice „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“ - kontakt policajac makarske policijske postaje Valentino Ivandić ponio je hvalevrijednu i laskavu nagradu za djelatnika godine.
Ta činjenica i ne čudi s obzirom na žar i strast s kojima ovaj kontakt policajac u svom svakodnevnom ophođenju s građanima i turistima obavlja svoj posao. Preporuku za Ivandića dao je i makarski gradonačelnik Marko Ožić Bebek, u kojoj je istaknuo kako se Valentino, uz iznimno stručno i profesionalno obavljanje svojih svakodnevnih zadataka kao djelatnik makarske Policijske postaje, istaknuo i u nizu važnih gradskih društvenih akcija i projekata: Vijeće za prevenciju, istraživanje javnog mnijenja o sigurnosti građana, Zelena čistka, Sajam mogućnosti, niz edukacijskih programa naših predškolaca i osnovnoškolaca, prevencija bolesti ovisnosti, konzumiranja alkohola na javno-prometnim površinama i sl.
Na svaki problem za vrijeme turističke sezone, i poziv Turističke zajednice, Valentino žurno reagira i problem rješava s osmijehom na licu.
Upravo zato, ono što je u turizmu najvažnije je da je ljudski faktor prvi, a najčešće i konačni dojam o destinaciji s obzirom da su svi akteri u turističkoj sezoni u središtu pažnje gostiju te stoga imaju i ključnu ulogu u održavanja njihova zadovoljstva, a to je svojim djelima, načinom rada i odnosom prema turistima dokazao upravo Valentino Ivandić!

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.