Klub za jedrenje na dasci „Jedro“: Besplatna škola jedrenja na dasci za početnike započinje 1. srpnja

Klub za jedrenje na dasci „Jedro“i ove godine nastavlja sa organizacijom četvrte po redu besplatne Škole jedrenja na dasci za početnike. Prvi sat održat će se 1. srpnja s početkom u 10 sati ispred prostorija kluba, a obuhvaćat će teoriju i upoznavanje opreme te početničke vježbe, nakon čega će se, ovisno o broju zainteresiranih i njihovoj dobi, formirati manje grupe s individualnim pristupom.

Školu jedrenja vodit će iskusni windsurferi KJD-a Jedro: Mijo Kosović, voditelj Škole, te Kruno Glavina i Toni Vranješ kao pomoćni instruktori. Kako napominju iz KJD-a Jedro, osobe koje mogu pohađati školu ne smiju biti mlađe od 9 godina i moraju znati plivati. Djeca i mladi ispod 18 godina trebaju popuniti obrazac kojim potvrđuju suglasnost roditelja za pohađanje škole.

Po završetku programa, svim polaznicima bit će uručena diploma.

Zainteresirani dodatne informacije mogu dobiti pozivom na br. 098 909 5595, putem e-maila: wsc.jedro@gmail.com ili putem linka: https://www.facebook.com/WindsurfingKlubJedro/?fref=nf.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.