JU Park prirode Biokovo: Javna rasprava i uvid u Prostorni plan od 2. do 31. ožujka, javno izlaganje 11. ožujka

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja je 20. veljače objavilo javnu raspravu o Prijedlogu prostornog plana Parka prirode Biokovo.

Javna rasprava će se provesti u razdoblju od 2. do 31. ožujka 2015. Javni uvid će biti svaki radni dan u terminu od 9 do 12 sati u prostorijama Grada Makarske, Obala kralja Tomislava 1, soba 26 i u Općini Zagvozd, Franje Tuđmana 65.

Javno izlaganje o Prijedlogu prostornog plana Parka prirode Biokovo održat će se 11. ožujka 2015. u Makarskoj, u dvorani aparthotela „Miramare“, Šetalište Sv. Petra 1, s početkom u 12 sati, te 12. ožujka 2015. u Zagvozdu, u općinskoj vijećnici Općine Zagvozd, Franje Tuđmana 65, s početkom u 12 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se upisivati u Knjigu primjedbi na mjestu održavanja javnog uvida za vrijeme njegova trajanja, dati u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja ili pisanim putem uputiti nositelju izrade – Ministarstvu graditeljstva i prostornoga uređenja putem JU Zavoda za prostorno uređenje Splitsko-dalmatinske županije, Domovinskog rata 2, 21 000 Split, najkasnije do zaključenja javne rasprave 31. ožujka 2015., izvijestila je Ksenija Protrka, stručna voditeljica JU PP Biokovo

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.