Izrada Županijske razvojne strategije: Predstavnici Grada Makarske na sjednici Partnerskog vijeća Splitsko-dalmatinske županije

Na temu pripremu i provedbu Županijske razvojne strategije za razdoblje do 2020., danas je u Splitu u dvorani županijske skupštine održana je sjednica Partnerskog vijeća Splitsko-dalmatinske županije, na kojoj je nazočio i zamjenik gradonačelnika Dražen Nemčić. Članovi vijeća, koje čine i predstavnici jedinica lokalne samouprave na području SD županije, imali su prilike čuti mišljenja i primjedbe drugih članova o pitanjima koja su ključna za izradu dokumenta te se suglasili oko smjernica koje treba provoditi kako bi se realizirali zacrtani ciljevi unutar strategije. Svi članovi vijeća pozvani su da svoje prijedloge dostave pisanim putem do 20. siječnja 2018. Razvojnoj agenciji RERA SD Županije koje je zadužena za izradu starteškog dokumenta.


Partnersko vijeće SD Županije, međuostalim, osnovano je zbog savjetovanja i davanja smjernica županijskoj razvojnoj agenciji tijekom izrade županijske razvojne strategije koja bi trebala biti završena u prvom kvartalu 2018.. Partnersko vijeće sastavljeno je od 35 članova među kojima su predstavnici javnog, privatnog i nevladinog sektora i drugih socijalnih partnera.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.