Izbor za najbolju tortu makaranu: Jutarnja promocija na gradskoj rivi uoči večerašnjeg natjecanja

Grad Makarska i Turistička zajednica jutros su na Trgu 156. brigade Hrvatske vojske organizirali malu uvertiru večerašnjem 12. po redu natjecanju za izbor najbolje torte makarane: dvije torte koje je pripremila prošlogodišnja pobjednica Nede Bušelić dijelile su se prolaznicima kao pozivnica za večernje događanje u hotelu Miramare. Kao što je bilo i očekivano, za 15-ak minuta posla za djelatnice Grada i Turističke zajednice više nije bilo, no oni koji se nisu uspjeli osladiti mogu to učiniti večeras u hotelu Miramare od 19,00 sati.
Naime, Grad Makarska i ove godine nastavlja s organizacijom već tradiciolanog izbora najbolje torte Makarane, a za titulu najbolje borit će se čak 18 natjecateljica.


Kao što je već najavljeno, u sklopu večerašnjeg programa bit će proglašena i nagrađena tri najbolja rada koja su sudjelovala na literarnom natječaju za učenike srednje škole pod nazivom ''Materija torta''. Natječaj je, povodom obilježavanja Dana grada Makarske i održavanja manifestacije Dana torte makarane, raspisao Grad Makarska u suradnji sa Srednjom školom fra Andije Kačića Miošića i udrugom Ruke za bolju Makarsku.


Grad Makarska i Turistička zajednica pozivaju sve da dođu večeras u hotelu Miramare budu dio ovog značajnog događanja – 12. po redu izbor za najbolju tortu makaranu!

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.