Ivana Kokić na Kongresu muzealaca Hrvatske

10.11.08.

Kongres muzealaca Hrvatske, prvi dosad, održat će se u Zagrebu od 12. do 14. studenoga 2008. u Muzeju Mimara. U radu Prvog kongresa muzealaca Hrvatske sudjelovat će više od 150 osoba koje će, uz ostalo, pokušati promijeniti Zakon o muzejima.
Razlozi velikom skupu muzejskih djelatnika, kako je priopćio Muzej za umjetnost i obrt, jesu novo političko, ekonomsko i tehnološko okruženje u kojemu djeluju hrvatski muzeji u protekla dva desetljeća, potreba rada na prepoznatljivosti struke u javnosti te mogućnost promjene muzejske zakonske regulative.
Osim velikog broja muzealaca iz čitave Hrvatske, na kongresu će sudjelovati i ravnateljica i viša kustosica Gradske galerije Antuna Gojaka Ivana Kokić s temom "Muzejska profesija u Hrvatskoj danas-poseban osvrt na male sredine". Predavanje će ravnateljica Kokić imati 13. studenoga 2008. s početkom u 11,45 sati.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.