Ivan Okmažić srebrni na prvenstvu Hrvatske u brdskom biciklizmu

U nedjelju se u Lici kraj Lovinca održalo HUSQVARNA NACIONALNO PRVENSTVO XCO “SRCE VELEBITA – CVITUŠA” u organizaciji udruge Srce Velebita.

Ivan Okmažić u jakoj konkurenciji najboljih hrvatskih juniora, u žestokoj borbi sa Franom Bošnjačkom zauzeo je 2. mjesto,( sa vremenom 1:00:49 ), te postao vice prvak za 2021.

Podsjetimo da je Ne zaboravimo da je prije nekoliko tjedna radi ozljede Ivan bio spriječen nastupiti na prestižnoj utrci u Italiji, tako da je ovaj rezultat pokazatelj da se radi o sportašu koji ne odustaje.

 

Stazu je bila tehnički zahtjevna kao što i priliči Nacionalnom prvenstvu i prvi put je osmislio Siniša Radulović naš iskusni brdski biciklist. Veseli nas činjenica da da se usprkos teškim vremenima za sport zbog pandemije COVID-a okupio veliki broj biciklista iz cijele Hrvatske. Po svim kategorijama vodila se velika borba za postolja pa našem Ivanu  čestitamo na još jednoj tituli koju donosi u Makarsku ove godine, poručuju iz Biciklističkog kluba Makarska.

Tekst i foto BK Makarska

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.