Imperial Riviera, Valamar i Grad Makarska izgradili novo dječje igralište u centru Makarske

Imperial Riviera i Valamar osigurali su nabavu dječjeg igrališta vrijednog više od 11 tisuća eura te da ga dali na korištenje Gradu Makarskoj. Građevinske radove vezane uz pripremu zemljišta i postavljanje dječjeg igrališta vrijedne osigurao je Grad Makarska iz gradskog proračuna.

,,Ovo je još jedna međusektorska suradnja čiji je cilj poboljšanje kvalitete života lokalnog stanovništva. Nove zelene površine i sadržaji za djecu naš su prioritet s naglaskom na očuvanju okoliša i to je ono što od nas očekuju naši sugrađani. Na ovaj način činimo naš grad ugodnijim i ljepšim i za turiste budući da je Makarska poznata i kao omiljena destinacija za obiteljski odmor'',  izjavio je dr. sc. Zoran Paunović, gradonačelnik Makarske.

Zahvaljujući vrijednoj donaciji, novoobnovljeno igralište mališanima sad nudi veći broj aktivnosti na multifunkcionalnoj spravi. Mrežne strukture nude sate zabave i avanture na nekoliko razina, a kod djece dodatno potiču maštu i koordinaciju.

 „Ulaganja u javnu infrastrukturu i društveno odgovorni projekti okosnica su stvaranja novih vrijednosti u turizmu i naše strategije poslovanja. Vjerujemo kako će novo igralište obogatiti sadržaje u Makarskoj i razveseliti mnoge mališane“, izjavio je Alen Benković, predsjednik Uprave Imperial Riviere i viši potpredsjednik za razvoj, održavanje imovine i tehničke servise u Valamaru.

Imperial i Valamar podupiru različite društveno odgovorne inicijative u zajednici i projekte očuvanja okoliša. Ove godine, uključili su se u inicijativu „Plastic free beach“ koju je pokrenuo Grad Makarska s ciljem nabave pametnih spremnika za prikupljanje otpada i očuvanja čistoća plaža. Imperial se pridružio i akciji čišćenja mora i podmorja makarske gradske luke i plaže „Think Blue 2023“, a Valamar i Imperial proveli su i akciju pošumljavanja park šume Osejava u sklopu svojeg projekta „Easy as one, two, tree“.

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.