Gradski čelnici organizirali prijem za Novo vrijeme Apfel: Čestitke i poklon za naslov viceprvaka

Povodom osvajanja titule viceprvaka prve hrvatske malonogometne lige gradonačelnik Tonći Bilić i zamjenik gradonačelnika Miro Družianić organizirali su prijem za Novo vrijeme Apfel. Uz čestitke na postignutom uspjehu, gradonačelnik Tonći Bilić uručio je kapetanu Tomi Vrcanu zahvalnicu  i kristalni tanjur s grbom Grada Makarske. Ni vodstvo kluba i igrači nisu došli praznih ruku - Gradu Makarskoj poklonili su loptu s potpisom 21 igrača Novog vremena.

-Ovo je još jedan uspjeh makarskog sporta koji nije došao olako, preko noći. Igrači su uložili puno truda i odricanja,  kao i rukovodstvo kluba – predsjednik Mijo Pašalić i tehnički direktor Borislav Vuković koji ih u svemu potiču i bodre. Puna dvorana dokaz je da publika  prepoznaje žar igre, povezanost igrača na terenu i svim ostalim druženjima. Na futsal se jednostavno mora doći i uživati, izjavio je gradonačelnik Bilić obećavši pomoć Grada u okviru mogućnosti. Podsjetio je kako je ove godine čak 37,5 posto više novca iz gradskog proračuna odvojeno za sport.
- Pokazali smo da je sport izvrsna promocija Makarske i Rivijere. Ali, da naše utakmice nitko ne gleda, vjerujem da ne bi bilo sve ovako uspješno. Očekujemo pomoć Grada, pomaže tko želi, a ne tko ima. Hvala igračima, hvala publici na podršci koja nas sve zajedno motivira, kazao je Mijo Pašalić.
- Žao mi je što pobjednički pehar nismo donijeli u Makarsku. To je obećanje koje sam dao prije dvije godine i jamčim da ćemo ga ostvariti. Čestitam momcima iz kluba koji ne žale niti zdravlja, a ni vremena, jer valja izdržati naporne treninge i utakmice. Hvala i predsjedniku Pašaliću koji je svojim srčanim pristupom poticao igrače, a marketingom sve podigao na visoku razinu. Makarska još nije doživjela da domaće igrače izvan domaćeg terena bodri više od dvjesto zaljubljenika u futsal kao što je to bilo u nedjelju u Zagrebu, ponosno je istaknuo Borislav Vuković.
Trener Ivica Osibov istaknuo jekako setrud isplatio te zahvalio igračima, vodstvu kluba i publici te naglasio kako je klub spreman za nove izazove.
-Vi pričate sportsku bajku, perjanica ste makarskog sporta. Igrati na plus 60 stupnjeva, koliko je bilo u Zagrebu, nije bilo lako. Mislio sam kada ste savladali Nacional, pobjednički pehar je u rukama. Nadam se da vam dogodine neće izmaknuti, poručio je zamjenik gradonačelnika Miroslav Družianić.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.