Gradska knjižnica: Predavanje ‘Somatska inteligencija - ljekovita moć instinkata’ Damjana Beusana

Gradska knjižnica Makarska poziva na predavanje ,,Somatska inteligencija- ljekovita moć instinkata'' Damjana Beusana koje će se održati u utorak 5. travnja u Gradskoj knjižnici s početkom u 19,00 sati.

Somatic Experiencing® (SE®) prirodna je metoda iscjeljivanja, razrješavanja i sprečavanja trauma koju je razvio dr. Peter A. Levine. Ova revolucionarna metoda, podržana najnovijim spoznajama neuroznanosti, temelji se na promatranju divljih životinja koje su u prirodi plijen i premda su stalno ugrožene, rijetko postaju traumatizirane.

Predavač Damjan Beusan certificiran je kao holistic counselor Working with people - kod Rafia Morgana i Turiye Hanover, Facilitator procesa Intenziva svjesnosti kod Gange Cording i Jivana Sundera te Somatic Experiencing s Bernsom Gallowayem. Član je udruženja terapeuta SIAF Italija.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.