Gradska galerija Antun Gojak: Kreće serija radionica ,,Nasmijani kistovi''

Iz Gradske galerije Antun Gojak  za proljeće najavljuju održavanje serije radionica pod nazivom ,,Nasmijani kistovi''. Vrijeme radnje je srijeda 16. ožujka u 20 sati, mjesto radnje izložbeni prostor Galerije Gojak, a voditelji radionice Ivana Glibota Pandžić, akademska slikarica i Toni Bilić, kustos – pedagog Galerije.

- Radionica će pružiti priliku za opuštanje uz čašicu vina, dobru vibru i slikanje. Polaznici će moći naučiti nešto više o različitim likovnim tehnikama izražavanja, te se okušati u njima uz vodstvo akademske slikarice. Moguće je kreirati vlastite likovne radove po svojoj slobodnoj volji ili po predlošcima koji će biti dostupni. Uz likovno stvaralaštvo, sudionici će dobiti priliku okušati se u stvaranju vlastitih šala pod vodstvom lokalnog, ne akademskog stand up komičara. Prijave se zaprimaju na broj 098 184 7572, a maksimalan broj sudionika je 15, najavili su iz Gradske galerije Antun Gojak.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.