Gradska Cooltura

29.9.2011.

Gradska Cooltura projekt je makarske Gradske uprave, koji namjeravamo realizirati u suradnji s osnovnim školama grada. Cilj je ovog projekta edukacija djece i mladih o kulturnoj baštini, znamenitostima, tradiciji, životu naših starih, povijesti i umjetnosti, ali i svim ostalim oblicima kulture u našem gradu. Aktivnim uključivanjem mladih u ovaj projekt želimo potaknuti svijest djece i mladih o važnosti poznavanja kulture grada, ali i stvaranje osjećaja ljubavi i poštovanja prema svom gradu.
Kako bi se ovi ciljevi ostvarili, Grad Makarska raspisao je likovni natječaj „Coolturna baština“ za sve učenike osnovnih škola, koji će biti podijeljeni u dvije kategorije: 1.- 4. te 5.-8. razreda.
Djeca će u različitim tehnikama, pod vodstvom profesora likovne kulture, crtati kulturnu baštinu grada Makarske. Svi radovi bit će izloženi u sklopu Sajma mogućnosti u povodu Dana Grada 24. listopada 2011., a najboljih 12 radova činit će kalendar Grada Makarske za 2012. godinu.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.