Gradonačelnik Zoran Paunović zaželio dobrodošlicu policijskim službenicima u sklopu projekta "Sigurna turistička sezona"

Povodom početka rada policijskih službenika koji će se pridružiti domaćim snagama Policijske postaje Makarska u osiguravanju sigurnosti, domaćima i turistima, predvođeni načelnikom Policijske postaje Makarska Genijem Dropulićem, dobrodošlicu i što sigurniju turističku sezonu zaželio je gradonačelnik Grada Makarske Zoran Paunović.

Policijska postaja u Makarskoj, poznatoj turističkoj destinaciji, svake godine dobiva ispomoć naših kolega iz unutrašnjosti koji nemaju toliko razvijen turizam u svojim gradovima, te kolega iz drugih država kao što su Bosna i Hercegovina i Poljska, čija je pomoć dobrodošla obzirom na velik broj turista koji upravo dolaze iz tih država i borave na našem području. Zahvaljujući projektu „Sigurna turistička sezona", dobivamo ispomoć koja nam je izuzetno bitna zbog velike oscilacije broja stanovnika za vrijeme turističke sezone. Također, istaknuo bi i odličnu suradnju sa gradskim službama, a posebno gradonačelnikom koji je, sigurnost sviju, kako domaćih građana tako i turista, istaknuo kao prioritet, istaknuo je načelnik PP-a Makarska Geni Dropulić.

Zadnje vijesti



Imate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.