Gradonačelnik Zoran Paunović na sastanku s rektorom Draganom Ljutićem: Nastavak suradnje Grada Makarske i Sveučilišta u Splitu

Gradonačelnik Zoran Paunović i njegova zamjenica Antonia Radić Brkan jučer su se u zgradi Grada sastali sa dr. sc. Draganom Ljutićem, rektorom Sveučilišta u Splitu i prof. Ivanom Pavlićem, voditeljem prediplomskog sveučilišnog studija ''Hotelijerstvo i gastronomija'' koji je kao izdvojeni studij splitskog sveučilišta u Makarskoj otvoren 2019. godine.

-Obrazovanje je jedan od temeljnih razvojnih stupova svakog društva, a Makarska svakako ima velik potencijal u ovom smislu. Danas smo na sastanku s rektorom Sveučilišta u Splitu prof. dr.sc Draganom Ljutićem i voditeljem makarskog Studija hotelijerstva i gastronomije prof. Ivanom Pavićem i njihovom delegacijom razgovarali o diplomskom studiju u Makarskoj koji bi dosadašnjim studentima omogućio da nastave obrazovanje upravo u našem gradu. Između ostalog, razgovarali smo i o renovaciji franjevačkog samostana za sveučilišne potrebe, o potencijalima, proširenju studijskih programa, Erasmusu i drugim mogućim smjerovima razvoja dosadašnje priče. Zahvaljujemo prof. dr. sc. Ljutiću i prof. Paviću na konstruktivnom razgovoru te se radujemo budućoj kvalitetnoj suradnji, izjavio je nakon sastanaka gradonačelnik Zoran Paunović.

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.