Grad Makarska osigurao sredstva za dobivanje energetskog certifikata za zgradu Dječjeg vrtića Ciciban

Grad Makarska osigurao je 22.330,00 kuna za Dječji vrtić Ciciban u sklopu Javnog poziva za poticanje povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.
Dobivenim bespovratnim sredstvima Ministarstva gospodarstva, koja predstavljaju 70%
ukupnih troškova, financirat će se projektna dokumentacija energetske učinkovitosti.
Ishođenjem dokumentacije (energetski certifikat i glavni projekt) steći će se uvjeti za pripremu projekta rekonstrukcije objekta s kojim Grad Makarska planira aplicirati na natječaj
Europskog fonda za regionalni razvoj kojim se financiraju pilot projekti energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljanju djelatnost odgoja i obrazovanja.
Zgrada Dječjeg vrtića Ciciban centralni je objekt Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce. Izgrađena je 1979. godine kao dvoetažni objekt s prostorijama za boravak djece, uredskim prostorijama, spremištem, kuhinjom, praonicom, hodnicima, garderobom i sanitarnim čvorovima.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.