Grad Makarska i Turistička zajednica: U subotu 15. svibnja masovno cijepljenje turističkih djelatnika u Gradskoj sportskoj dvorani

Grad Makarska i Turistička zajednica grada Makarske u suradnji s Nastavnim Zavodom za javno zdravstvo Splitsko – dalmatinske županije organizira u SUBOTU 15. svibnja, s početkom u 8:30 sati u Gradskoj Sportskoj dvorani (kod SPOT shopping mall-a) masovno cijepljenje protiv Covid19 virusa za sve turističke djelatnike Makarske i Makarske Rivijere. Svi zainteresirani turistički objekti odnosno turistički djelatnici trebaju se prijaviti u Turističku zajednicu grada Makarske, mailom ili osobno s obzirom na organizaciju i termin cijepljenja.

NZZJ Split osigurao je 3000 besplatnih doza cjepiva i sedam timova koji će biti na raspolaganju svim turističkim djelatnicima za cijepljenje.

S obzirom na nadolazeću turističku sezonu vrlo je važno da Makarska i Makarska Rivijera budu što sigurnija destinacija za svoje goste.

Stoga Grad Makarska i Turistička zajednica grada Makarske poziva SVE turističke djelatnike da se u što većem broju odazovu ovoj akciji masovnog cijepljenja.

Za sve informacija obratite se Turističkoj zajednici grada Makarske, na adresi Obala Kralja Tomislava 16 i Franjevački put 2a.

Kontakt telefon: 021 650 076/ 021 612 002

mail: cijepise@makarska-info.hr

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.