Grad Makarska, GI Ruke za bolju Makarsku i Udruga Mi: Inicijalni sastanak 'Uloga suradnje civilnog i javnog sektora u razvoju zajednice'

Grad Makarska – Odsjek za projekte i razvoj u mjesecu veljači održat će dvije tematske radionice s ciljem informiranja, savjetovanja i osmišljavanja projektnih aktivnosti sa civilnim, javnim i gospodarskim sektorom u gradu Makarskoj.
Edukacije koje će se održati, u cijelosti će biti prilagođene potrebama predstavnika sva tri sektora. Želja nam je organizirati takve edukativne aktivnosti koje će se provoditi ciljano, a navedeno se može postići isključivo komunikacijom i osluškivanjem potreba kako civilnog i javnog, tako i gospodarskog sektora.
Upravo stoga, u petak, 6. veljače u koncertnoj dvorani Glazbene škole Makarska, s početkom u 10,00 sati, održat će se inicijalni sastanak: "Uloga suradnje civilnog i javnog sektora u razvoju zajednice", u organizaciji Grada Makarske, Građanske inicijative "Ruke za bolju Makarsku" i Udruge Mi.
Na sastanku kojeg će voditi Slobodan Škopeljaiz splitske Udruge MI, pokušat ćemo saznati potrebe, stavove i percepciju predstavnika javnog i civilnog sektora s ciljem osmišljavanja projektnih aktivnosti obaju sektora i definiranja smjernica za edukativne radionice, s naglaskom na projektnom planiranju.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.