GO SDP-a gradonačelniku predlaže uključivanje u projekt ''Jedan Grad/jedna kuća''

Gradska organizacija SDP-a Makarska uputila je gradonačelniku Juri Brkanu inicijativu za uključivanjem u projekt ''Jedan grad/jedna kuća'' s ciljem žurnog pronalaska obitelji kojoj će se iz proračuna Grada, zajedno s donacijama sugrađana, pomoći sagraditi kuću.

U dopisu među ostalim stoji:

Smatramo da Makarska kao jedna od najbogatijih gradova u Dalmaciji može i treba pomoći mnogo više od 50.000,00 kuna koliko ste donirali iz pričuve Grada Makarska. Vjerujemo da ste i sami svjesni da grad Makarska može i treba bolje, a sad je prilika da djelujemo zajedno i učinimo dodatne napore da vratimo osmijeh na lica onih koji su imali nesreću da u potresu izgube dom.

U memoriji mnogih od nas još uvijek su solidarnost i zajedništvo koje su vladali 1962. godine kad je naše Makarsko Primorje razrušeno u potresu i kada su na tisuće sugrađana smješteni u naseljima i paviljonima.

Tada je pomoć trebala nama, a sad je vrijeme da mi budemo ti koji će pomoći.

Predlažemo da se grad Makarska uključi u projekt "Jedan grad/jedna kuća" i da se žurno pronađe obitelj kojoj bi se iz proračuna Grada, zajedno sa donacijama naših sugrađana, pomoglo sagraditi kuću. Dogradonačelnica Gline Branka Bakšić Mitić već raspolaže sa informacijama kome točno treba kuća a takvu inicijativu, vjerujemo prihvatit će svi naši sugrađani, a jedna obitelj će ponovo imati mjesto koje će zvati domom.

U vijećnicima SDP-a Makarska imat ćete potporu za ovakvu inicijativu, te se nadamo Vašem brzom i potvrdnom odgovoru, stoji u dopisu GO SDP-a Makarska.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.