Galebovi tići 3. u Kupu, Gregorić naj vratar

MLADI USPJEH MLADIH VATERPOLISTA U DUBROVNIKU

Sigurno je ovo značajan uspjeh makarskog kluba, trenera Nikše Varenine i dječaka koji predano treniraju x Svakako vrijedi istaknuti potporu roditelja koji su stigli na završnicu i sigurno dali poticaja svojim «tićima»

Dubrovnik je bio domaćin završnice Kupa Hrvatske za mlađe kadete. Galeb je igrao u skupini B gdje je ostvario dvije pobjede i 1 poraz, i tako završio na 2. mjestu što mu je donijelo plasman u polufinale. Nakon visokog poraza od Medveščaka mladi su Makarani pobijedili vršnjake zagrebačke Mladosti i Zadra. U polufinalu Jadran je bio uvjerljivo bolji od Galeba (14:6), ali su onda naši dječaci u utakmicu za medalje uzvratili «medvjedićima» za poraz u skupini, i sa 7:6 proslavili osvajanje 3. mjesta u Kupu Hrvatske, što je svakako izuzetno vrijedan rezultat i klupski uspjeh. Jordan Gregorić je bio najbolji vratar završnice Kupa.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.