Fiera sv. Petra i Sajam makarskih proizvoda

8.6.2011.

Zadovoljstvo nam je predstaviti Fieru sv. Petra i Sajam makarskih proizvoda, planirane u sklopu Makarskog ljeta 2011. za petak 29. lipnja 2011., na blagdan sv. Petra.
Polazeći od zamisli oživljavanja nekadašnje Fiere sv. Petra, došlo se do ideje današnjeg Sajma makarskih proizvoda. Kako smo u imenu spojili tradiciju i današnjicu – nekadašnjoj Fieri sv. Petra danas smo dodali ime Sajam makarskih proizvoda, tako i na terenu želimo predstaviti tradicionalnu i današnju, modernu Makarsku.
Ističemo kako je cilj sajma promocija izvornih makarskih brendova - proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj.
Želja nam je posjetiteljima turističke Makarske na jednom mjestu predstaviti ponudu ovdašnje radinosti i stvaralaštva. Sajam je zamišljen kao izložbeno-prodajni, mjesto gdje se svatko može predstaviti, reklamirati, prodavati, a sve u cilju promoviranja i reklamiranja lokalnih proizvoda i proizvođača – izvorno makarskog!
Na isti je način zamišljen i popratni kulturno-zabavni program. Svoje su nastupe sa zadovoljstvom potvrdile brojne makarske udruge – glumci iz Lutkarskog društva Zlatousti, klapa, zborova, folklora, glazbenih grupa…

Kako bismo ohrabrili što više izlagača, odlučili smo potpuno besplatno ponuditi prostor za izlaganje. Isti će površinski i lokacijski biti određen u dogovoru s organizatorima.Stoga i na ovaj način pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, udruge i ustanove, kao i sve građane Makarske, koji smatraju kako imaju proizvod koji je, ili bi u skoroj budućnosti mogao postati makarski brend, na izlaganje na Fieri sv. Petra i prvom Sajmu makarskih proizvoda.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti u Gradu Makarskoj, do 24. lipnja 2011., i to: Odjel za društvene djelatnosti (soba br. 5), ili na telefon: 608-434 i e- mail: kultura@makarska.hr.Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.