Fešta sv. Petra: Sedmo izdanje Sajma makarskih proizvoda 29. lipnja u 19 sati

Povodom blagdana sv. Petra koji se obilježava 29. lipnja, u četvrtak na gradskoj rivi s početkom u 19 sati održat će se Fešta sv. Petra i Sajam makarskih proizvoda čiji je organizator Grad Makarska. Sedmi po redu Sajam makarskih proizvoda biti će rekordan po broju izlagača jer se ove godine za sudjelovanje prijavilo njih trideset .

Izlagači će imati priliku predstaviti se kako domaćim posjetiteljima tako i turistima, koje očekuje velik izbor domaćih proizvoda: prirodna kozmetika, suveniri od masline i kamena, solni cvijet i morsko ulje, domaći proizvodi; fritule, med, maslinovo ulje, suhomesnati proizvodi, vrhunska vina i razni ručni radovi.

U zabavnom programu nastupiti će Gradska glazba „Makarska“, klape Srdela i Fjoret te zbor umirovljenica „Marineta“ Makarska.

Zbog održavanja Fešte sv. Petra i Sajma makarskih proizvoda potrebno je u vremenu od 16 – 24 sata, osloboditi parking prostor od južnog parkirališta za motore nasuprot zgrade Grada do parkirališta za automobile nasuprot prodajnog mjesta Tisak Media. Mole se građani da do 16 sati izmjeste svoje automobile jer će u protivnom to učiniti nadležna služba o njihovom trošku.


Grad Makarska ovim putem poziva sve građane grada Makarske za strpljenje i suradnju kako bi osigurali nesmetano odvijanje manifestacije.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.