Fešta rukometa: Humanitarna All star utakmica za Sunce i Most večeras u Gradskoj sportskoj dvorani

U sklopu 5. Rukometnog kampa za vratare, ove godine pod imenom Galeb, koji se od 17. do 23. lipnja održava u Makarskoj u Tučepima,večeras će se biti odigrana humanitarna All star utakmica. Lista prijavljenih je podugačka, prijavilo ih se već tridesetak, a među njima su i legendarni Stefan Kretzchmar i Patrik Ćavar. Početak utakmice je u 19.30 sati, a prihod od prodanih ulaznica ide Suncu iz Makarske (Udruga osoba s invaliditetom) i Most iz Splita (skrb o beskućnicima).


U sklopu kampa osamdesetak mladih vratara dobilo je priliku učiti od ponajboljih vratara današnjice kao što su su Mirko Alilović (hrvatska reprezentacija, Veszprem), Mirko Bašić, Danijel Šarić (Barcelona), Vladimir Vujović, Nikola Blažičko (Lübbecke), Dragan Jerković, Enid Tahirović, Marin Šego (Kielce), Vlatko Đonović (trener vratara Budućnosti i Crne Gore), Vanja Radić, Nebojša Grahovac (Francuska), Haris Porobić (trener vratara Veszprem) i Karina Andersen (sportska psihologinja).


Pokroviteljstvo nad ovim događajem ove godine prihvatilo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ) Hrvatske, čime je kamp za vratare nakon pet godina rada priznat i od domaćih struktura kao manifestacija od iznimnog značenja.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.