ePATH: Trodnevne radionice i natjecanja u promatranju biljaka

U sklopu projekta "Endemic pathway - ePATH" u Biokovskom botaničkom vrtu Kotišina u Makarskoj od 15. do 17. prosinca održat će se radionice i natjecanje u promatranju biljaka. Cilj radionica je popularizacija endemskih i ugroženih vrsta biljaka, riba i ptica u prekograničnom području kroz zanimljive edukativne sadržaje: škole u prirodi, interaktivne igre na temu endema i sl. Za sudionike radionica bit će organizirano i natjecanje u promatranju biljaka  koje će se odvijati kroz novu mobilnu aplikaciju izrađenu u sklopu projekta. Riječ je o prvom ciklusu radionica i natjecanja koje će se održati u sklopu projekta, dok će se drugi ciklus održati u lipnju 2022. godine.

Projekt ePATH odobren je u okviru Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014.-2020., a provode ga tri partnera: Park prirode Hutovo blato, Javno poduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore te Grad Makarska.  

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.