Dvije tisuće Makarana i gostiju dočekalo Novu uz spektakularni vatromet: Rasplesani Kačićev trg pjevao s Bebekom i Roso bendom

U obilju veselja i zabave, kakvu je zaželio Grad Makarska organizirajući doček Nove godine na Kačićevom trgu, uživalo je oko dvije tisuće Makarana i gostiju koje je u 2018., uz zvijezdu večeri Željka Bebeka, uveo Roso bend.

Da će fešta biti nezaboravna najavio je svojom svirkom makarski bend s kojim je publika pjevala iščekujući nastup legendarnog rock pjevača Željka Bebeka, mnogima još uvijek u sjećanju kao frontmena Bijelog dugmeta 70-tih godina. Stog ne čudi da je su njegovom pojavom na pozornici na svoje došle sve generacije od 7 do 77 godina. Bebek je potom, kako je kazao, u najljepšem gradu srednje Dalmacije, nizao hitove poznate grupe i pjesme svoje uspješne solo karijere.

Stihovima ‘Ima neka tajna veza’ počele su se brojati prve minute nove godine i nazdravljati šampanjcem, a nebo iznad grada obasjao je spektakularni vatromet.

Prvu novogodišnju čestitku sugrađanima i gostima uputio je gradonačelnik Jure Brkan –Neka u staroj godini ostane sve ono loše, a u novoj godini želim vam zdravlje, sreću, uspjeh i Božji blagoslov, poručio je gradonačelnik Brkan.

Dobro raspoloženje s Bebekom na krcatom središnjem gradskom trgu nastavilo se do ranih jutarnjih sati 2018.

J. Morović
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.