Dudlaši u subotu u Makarskoj snimaju spot za singl 'Blues do jaja'

Grupa Dudlaši će 24. svibnja(subota) u 17 sati u Makarskoj snimati spot za naslovni singl s drugog albuma Blues do jaja koji će završiti velikom koncertom na gradskoj rivi. Koncertom na Marineti najpoznatiji makarski rokeri ujedno će proslaviti i potpisivanje diskografskog ugovora s izdavačkom kućom 'Dallas Records'.

Frontmen Robert Rica, Ivo Selak (bubnjevi), Ivan Srzić (bas) i Tiho Pavlinović (gitara), kojima će se pridružiti i gitarist Psihomodo popa Vlatko Ćavar Brada, u novom spotu za singl s istoimenog albuma opet će se voziti, no ovaj put ne do Splita kao u spotu Primarius već samo gradskim ulicama. Spot je, naime, zamišljen kao koncert na kamionu kojim će se Dudlaši svirajući provozati oko centra grada te zaustaviti na Marineti gdje se koncert nastavlja, a sve pod budnim okom režisera Srđana Šarića Srkija koji je zaslužan i za dosadašnje videouratke Makarana. Posljednji u nizu bili su spotovi za dvije pjesme s drugog albuma: Primarius, snimljen u autobusu Prometa Makarska u suradnji s frontmenom Psihomodopopa Davorom Gopcem te Bombon,koji bi uskoro trebao biti premijerno prikazan: glavni glumci su Srđan Jelavić Murko i Andrea Srzić, dok je mjesto radnje bivše gradsko kino koje im je velikodušno ustupila Župa sv. Marka. Najnoviji spot realizirat će se zahvaljujući suradnji s Gradom Makarskom i makarskom tvrtkom Georad vlasnika Tonćija Kurilja Jabuke koji će im ustupiti kamion – labudicu s agregatom i vozačem.
Koncert Dudlaša poklon je građanima Makarske i svim turistima koji će se u to vrijeme naći u Makarskoj te zahvala Gradu Makarskoj za suradnju i podršku na svim dosadašnjim projektima.