Drugi biciklistički uspon od Makarske do Sv. Jure: U subotu od 9,00 do 10,15 sati zatvoren promet rivom

Biciklistički klub Makarska u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Biokovo organizira drugi Međunarodni biciklistički uspon 'Biokovo 2015'. koji će se održati u subotu 9. svibnja na trasi makarska riva – vrh Sv. Jure (1762 m). Duljina trase je 32 km, a start utrke bit će u 10,00 sati ispred zgrade Grada.
Pravo nastupa na usponu 'Biokovo 2015.' imaju sve punoljetne osobe, a maloljetne uz pismeno odobrenje roditelja ili staratelja(potpisuje se prije starta i donosi sa sobom). Nagrade će se dodjeljivat za prva tri mjesta u četiri kategorije( brdski bicikli – muškarci, brdski bicikli-žene, cestovni bicikli – muškarci, cestovni bicikli – žene), a bez priznanja neće ostati ni najmlađi i najstariji sudionik.
Prijave se primaju sve do dana uspona, uključujući i dan uspona do 9,45 sati, a startnina od 80 kuna( za maloljetnike 30 kuna) pokriva ulaz u Park prirode Biokovo, majicu, okrjepu na stazi, ručak, transfer opreme start-cilj i osiguranje natjecatelja.
Završetak utrke je predviđen oko 14,00 sati nakon čega je najavljeno okupljanje ispred PŠRD-a Arbun gdje će uz domjenak biti svečana dodjela nagrada.


Zbog održavanja biciklističkog uspona promet gradskom rivom u subotu 9. svibnja bit će zatvoren od križanja Obale kralja Tomislava i Ulice Stjepana Radića( kraj trajekta) od 9,00 do 10,15 sati.


PROGRAM UTRKE 'USPON NA BIOKOVO 2015.'

8,00 – 9,45 sati Registracija sudionika i uplata startnine/ parking kraj PŠRD-a Arbun(gdje je svim sudionicima i pratnji osiguran besplatan parking)
9,50 sati Otvorenje utrke/ ispred zgrade Grada Makarske
10,00 sati Start utrke /ispred zgrada Grada Makarske
14,00 sati Završetak utrke / Sv. Jure 1762 mnv
15,00 sati Ručak, proglašenje pobjednika i dodjela nagrada/ PŠRD Arbun

 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.