Dočekajte 2012. na Kačićevom trgu uz Artemiju Stanić

29.12.2011.

Dočekajte 2012. na Kačićevom trgu uz Artemiju Stanić, Disco Inferno bend te uz DJ Party! Program počinje već od 22 sata, a predviđeno trajanje je do 2 sata ujutro 1. siječnja 2012.
Program je koncipiran na svima dragom glazbenom stilu, poznatom kao Studio 54, ali i pomno biranom prigodnom domaćom glazbom, stoga vjerujemo da će biti nešto što će posjetiteljima javnog dočeka u Makarskoj uljepšati prve sate, ali i dugo zadržati pozitivne misli u Novoj godini.
Naša sugrađanka Artemija, koja je ugled hrvatske estradne zvijezde stekla kao finalistica glazbenog reality showa 'Showtime', bit će „ojačana“ splitskim Disco Inferno bendom i DJ Antom Jakirem.
Nakon odličnog nastupa za kraj Makarskog ljeta 2011., kojeg nam je isto društvo priredilo na Spomeniku na Glavici, sigurni smo da će i ovaj put Artemija briljirati.
Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.