Dobre turističke najave stižu iz Graza

11.1.2011.
Piše Janja Glučina

Na sajmu 18 tisuća posjetitelja!Potkraj prošloga tjedna održan je tradicionalni turistički sajam u Grazu. U gradu veličine Splita zanimanje za turistički sajam i ove godine bilo je veliko. U ovim ekonomski teškim vremenima najvažnije je zadržati tržište ističu turistički djelatnici ne skrivajući zadovoljstvo što gosti iz južne Austrije i dalje pokazuju jednako zanimanje za destinacije u Dalmaciji.
U jučerašnjem telefonskom kontaktu s Davorom Glavinom, direktorom Ureda TZ Grada Makarske, koji je bio na putu povratka u Makarsku iz Graza gdje je zajedno s Jurom Brkanom sudjelovao na sajmu u Grazu ispred Županijske i gradske TZ-e, doznajemo da je sajam posjetilo oko 18 tisuća posjetitelja!
Sajam je trajao dva dana, a Austrijanci i dalje pokazuju zanimanje za Makarsko primorje i Dalmaciju uopće gdje su odavna bili česti gosti.
Jure Brkan, direktor hotela Osejava i član Turističkog vijeća
Turističke zajednice grada Makarske, imao je više komercijalnih kontakata osobito s autobuserima i agencijama koje dovode goste u Dalmaciju.
Kao što je poznato, ponuda Dalmacije bit će predstavljena i na sajmovima HTZ-e, a budući je njih ove godine manje, svim županijskim turističkim zajednicama prepustila je da same procijene gdje im je najpotrebnije nastupati s promidžbom.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.