Do 8. travnja otvorena izložba pisanica na Trgu 156. brigade: Prvi uskršnji doručak u ponedjeljak spremaju najbolji makarski kuhari

Povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa, u organizaciji Turističke zajednice i Grada Makarske, proteklog vikenda je na Trgu 156. brigade HV-a otvorena izložba uskršnjih pisanica autora Ante Vukića, a najveći kršćanski blagdan u Makarskoj obilježit će i veliki uskršnji doručak koji će biti priređen na uskršnji ponedjeljak 2. travnja.
Izložba uskršnjih pisanica Ante Vukića, koja je već u prvih nekoliko dana izazvala veliki interes građana i turista, predstavlja 22 primjerka posebnih pisanica odlijevenih u betonu, te prigodno oslikanih akrilnim bojama. Izložba će ostati otvoena sve do nedjelje 8. travnja.
U sklopu uskršnjeg doručka, koji će također biti pripređen na Trgu 156. brigade, moći će se kušati domaće sirnice, kuhana jaja, šunka, rotkvice, kapulice, a još puno toga bit će pripremljeno od strane najboljih makarskih kuhara i restorana (…Udruga kuhara Makarskog Primorja, Hoteli Makarska, hotel Miramare, hotel Biokovo, hotel Park, restoran Bura, restoran Peškera, konoba Kalalarga, restoran Gastro Diva…) te potom ponuđeno građanima. Naravno, ni ovoga puta neće izostati ni prigodni kulturno-zabavni program u kojem će nastupiti Folklorni ansambl Tempet.


Turistička zajednica i Grad Makarska pozivaju građane da se u što većem broju odazovu uskršnjem doručku u ponedjeljak 2. travnja, na Trgu 156. brigade HV-a s početkom u 10 sati.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.