DANAS: VELIKI ZIMSKI KARNEVAL

7.3.2011.

Kako sada stvari stoje, već je prijavljeno 30 maškaranih grupa, što je više nego odlično!

Okupljanje sudionika povorke kod „Elbiha“ (Ul. kralja Petra Krešimira IV.) započet će u 15 sati, a povorka rivom kreće u 15,30 sati prema zgradi Grada, gdje će biti postavljena centralna bina. Nakon predstavljanja svih grupa, prema standardnom programu održat će se čitanje testamenta i paljenje krnje.
Ples pod maskama, kao i dosadašnjih godina održat će se u hotelu Biokovo s početkom u 19 sati, a ulaznice će dobiti samo sudionici povorke. Party pod maskama za mlade održat će se u Art-cafeu (također s ulaznicama), s početkom u 19 sati.OBAVIJEST O REGULACIJI PROMETA
Zbog održavanja velikog Zimskog karnevala od 15,00 sati do završetka karnevala (planirano do 18,00 sati) za promet motornih vozila bit će zatvorena Obala kralja Tomislava (Gradska riva) - od križanja s Ulicom Stjepana Radića (TC Merces).
Molimo vozače da uklone svoje parkirane automobile s navedenog područja rive (od Mercesa do hotela Porin). U suprotnom će iste ukloniti pauk-služba o trošku vlasnika automobila.
Napominjemo i da će od 15,30 sati do prolaska povorke za promet biti zatvorena i Ulica kralja Zvonimira - i to od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV. (od Tommyja).


Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.