Danas svečano otvaranje prvog multimedijalnog Centra za posjetitelje

U prostorijama Turističke zajednice na gradskoj rivi, danas u 19 sati bit će svečano otvoren prvi multimedijalni Centar za posjetitelje. Svečanom otvaranju nazočit će Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma.

Riječ je o zajedničkom projektu Grada Makarske i Turističke zajednice kojeg je Ministarstvo turizma sufinanciralo sa 700.000,00 kuna. Ukupna vrijednost projekta je 1.600.000,00 kuna. Prostor makarske Turističke zajednice na Obali kralja Tomislava 16, zasjao je u novom ruhu kao multimedijalni Centar za posjetitelje i otvorio svoja vrata početkom svibnja, bez svečanosti uz poštivanje mjera i pravila nacionalnog stožera vezano za sprečavanje širenja pandemije koronavirusa…

Ovaj prostor Turističke zajednice sasvim je preuređen i sofisticirano opremljen. Turisti i iznajmljivači mogu ovdje dobiti sve informacije o smještaju, ali i znamenitostima, bogatstvu, ljepoti i posebnosti Makarske i njezina okoliša, bogatoj gastro ponudi, smještajnim kapacitetima, energiji…

Makarska je dobila reprezentativan prezentacijski centar, u prostoru Turističke zajednice na 130 m2. Centar za posjetitelje prije svega omogućava posjetiteljima sve informacije u svojoj punini i nudi mogućnosti da osim u moru i suncu upoznaju sve aktivnosti i ljepote koje Makarska nudi.

MP

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.