Dan pobjede: Velika proslava na Kačićevu trgu uz Cambi

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Grad Makarska svojim sugrađanima i turistima poklanja koncert vokalnog sastava Cambi koji će se održati u petak 5. kolovoza na Kačićevu trgu s početkom u 21,00 sat. Vokalni sastav Cambi šira javnost upoznala je zahvaljujući hit pjesmi "Zaljubljen" koju su izveli na Dori, Hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, a prošlog ljeta pobijedili su na Splitskom festivalu s hit singlom "Bambina mia" u suradnji s legendama hip hopa, splitskim TBF-om.

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja započinje u jutarnjim satima budnicom Gradske glazbe Makarska (7,00 sati), a nastavlja se polaganjem vijenaca na Spomenik hrvatskom branitelju (9,00 sati) te na Spomenik prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu(9,20 sati). Sveta misa za Domovinu služit će se u katedrali sv. Marka u 20,00 sati.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.