Crveni križ Makarska: Počela predavanja o sigurnosti djece na moru u osnovnim školama

U Osnovnoj školi Oca Petra Perice održano je predavanja o sigurnosti djece na moru koja Crveni križ Makarska organizira u svim osnovnim školama na Makarskom primorju.
Riječ je o programu kojega je osmislila Služba spašavanja na vodi Hrvatskog Crvenog križa, a provodi već nekoliko godina.
- Za predavanja pod nazivom Kodovima sigurnosti na vodi zadužen je naš edukator spasilac Miroslav Dudaš kojemu ovom prilikom želim javno zahvaliti na angažmanu. Djeca su oduševljena sadržajem i načinom prezentacije. Ova predavanja su vrlo važna za djecu jer ono što je u jednom trenutku može izgledati bezazleno, kao što je primjerice grč ili gubitak orjenatacije, u sljedećem trenutku može biti kobno.Ravnatelje škola želim podsjetiti da ne propuste ovu besplatnu edukaciju jer već sljedeći tjedan počinju predavanja na Makarskom primorju, kazao je ravnatelj Crvenog križa Makarska Gloryan Grabner.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.