Četvrta konferencija “Poduzetništvo u turizmu”: Prijave do 25. veljače 2016.


Na Ekonomskom fakultetu u Splitu 26. i 27. veljače 2016. u 12 sati održat će se 4. po redu konferencija ''Poduzetništvo u turizmu'' koju organizira Udruga 3PSPLIT sa partnerima Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Ekonomskim fakultetom u Splitu. Program je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, nezaposlenima, malim poduzetnicima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo.
Na konferenciji će se govoriti o razlozima bavljenja poduzetništvom, što to znači aktivno studiranje i koje su uspješne prakse u turizmu. Polaznici će također saznati nešto novo o izvorima financiranja u poduzetništvu te kako doći do sredstava za financiranje pojedinih projekata. Pohađanje programa je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju.
Predavači na konferenciji su Saša Cvetojević, Ivo Špigel, Krešimir Macan, Stevica Kuharski, Mateo Perak, Antonio Perić, Marko Mišulić, Ivan Mrvoš, Ivana Ninčević, Ivana Ninčević, Đulijano Nola, doc. dr. sc. Smiljana Pivčević, Marko Mišulić, Ivan Mrvoš, doc. dr. sc. Marina Lovrinčević i drugi.
Prijave za sudjelovanje na konferenciji možete ispuniti putem poveznice: http://3psplit.org/prijava/, a za Speed Date Consulting na poveznici: http://3psplit.org3psplit_speeddateconsulting/. Prijave se zaprimaju do 25. veljače 2016.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.