Četiri kamiona otpada iz makarske luke

2.6.08.

Ovogodišnja akcija čišćenja makarske luke privukla je zavidan broj ronilaca koji su svoje subotnje jutro odvojili za ovaj hvalevrijedan ekološki pothvat u organizaciji PŠRD Arbun, JK Bura i Turističke zajednice.
Šesnaest ronilaca, desetak brodica te petnaestak članova Arbuna u devet je sati krenulo u čišćenje podmorja. Ronilo se do 11 sati, a prikupljeno je čak četiri kamiona otpada. Bilo je tu limenki, boca, plastičnih vrećica, a što je najgore puno više krupnijeg otpada kao što su automobilski akumulatori, felge, predmeti od željeza, stare gume, stari kućanski aparati i slično.
Nakon odličnog odrađenog posla, organizator je kao nagradu za sudionike pripremio ručak u ugodnoj atmosferi, a sve uz pomoć sponzora Rehabilitacijskog centra Biokovka, Tvornice bezalkoholnih pića Novak, Pekare Mlinar d.d. te G.O. Tomaš.

         

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.