Četiri Dame, Jedan Show: The Frajle 8. kolovoza u Makarskoj, ulaznice u prodaji preko sustava eventim.hr, croatiatickets.hr i agenciji Marivaturist

Novosadski bend The Frajle ovog će ljeta publiku u Makarskoj počastiti koncertom za pamćenje na kojem će predstaviti svoj novi album pod nazivom ''Obraduj me''. Koncert će se održati u subotu 8. kolovoza u Ljetnom kinu s početkom u 21 sat, a ULAZNICE SE MOGU NABAVITI PREKO SUSTAVA EVENTIM.HR I CROATIATICKETS.HR, U AGENCIJI MARIVATURIST TE NA DAN KONCERTA NA ULAZU.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice grupe The Frajle svojim fenomenalnim vokalima i upečatljivim nastupima publiku osvajaju od 2009. godine. Njihovom repertoarom dominiraju čardaš, pop rok i šansonjerske melodije, a od ostatka scene razlikuju se i po specifičnoj kostimografiji.

The Frajle se mogu pohvaliti sa četiri studijska albuma za koja su dobile mnoge nagrade i priznanja te suradnjom s renomiranim glazbenicima poput Alke Vujice i Vanne i producentima kao što su Vojislav Aralica, Nikša Bratoš, Ante Gelo, Fedor Boić, D. Brnas Fudo i Filip Gjud.

The Frajle nastupaju u dvoranama diljem naše regije i podjednako su osvojile srca publike u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.