Čestitka gradonačelnika u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

5. kolovoza, prije 27 godina, započela je vojno-redarstvena operacija Oluja koja je označila kraj rata u Hrvatskoj. Danas, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja s ponosom i tugom prisjećamo se svih hrvatskih branitelja koji su svoj život položili za slobodu Domovine. Sjećanje na njihovu žrtvu nikada neće i ne smije izblijedjeti.

Njihova posvećenost i odlučnost u borbi za slobodu Hrvatske neka svima nama bude putokaz za daljnju izgradnju i jačanje uređenog i naprednog društva koje pruža jednake mogućnosti za sve.

Svim građankama i građanima, a posebno hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih hrvatskih branitelja, u ime Grada Makarske i svoje osobno ime, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, stoji u čestitki gradonačelnika Zorana Paunovića.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.