Čestitka gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća povodom Dana grada Makarske

Drage Makarke i Makarani,

Dan grada podsjetnik je na slavni datum u našoj povijesti kada je 1865. godine hrvatski jezik u makarskom Obćinskom viću postao službeni u govoru i pismu, a talijanski kao službeni jezik otišao u povijest.Ta hrabra i vizionarska odluka naših predaka zadužila nas je da sve radnje i odluke koje donosimo budu na dobrobit naših sugrađana, našeg grada, našeg naroda i naše domovine Hrvatske.


Pred nama su važni infrastrukturni projekti, rad na podizanju kvalitete Makarske kao turističke destinacije, poboljšanju uvjeta u školstvu, zdravstvu, sportu, kulturi i drugim segmentima. O tome ovisi zadovoljstvo naših građana kao i opstanak onog što čini temelj svakog društva – opstanak obitelji. Jer jedino ako imamo zadovoljne i sretne obitelji, ne moramo se bojati za budućnost našeg grada.


U ime Gradske uprave, Gradskog vijeća Grada Makarske i svoje osobno svim Makarkama i Makaranima čestitamo 24. listopada, Dan grada, stoji u čestitki koju potpisuju gradonačelnik Jure Brkan i predsjednik Gradskog vijeća Marko Ožić Bebek.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.