Čestitka Grada Makarske u povodu Dana policije i blagdana njihovog zaštitnika sv. Mihovila

Dan policije i blagdan njihovog zaštitnika sv. Mihovila pripadnicima Policijske postaje Makarska i svim pripadnicima policijskih snaga u Republici Hrvatskoj čestitao je gradonačelnik Jure Brkan.

-Svim pripadnicama i pripadnicima Policijske postaje Makarska, kao i svim vašim kolegama u Republici Hrvatskoj, čestitam Dan policije i blagdan vašeg zaštitnika, sv. Mihovila. Na današnji dan uvijek se ponovno prisjećamo velikog doprinosa kojeg su djelatnici policije dali u Domovinskom ratu i stvaranju neovisne i suverene Republike Hrvatske, ali i na važnost njihove uloge u mirnodopskim vremenima.

Ovim putem zahvaljujem vam na svakodnevnom doprinosu sigurnosti naših građana i turista uz želju za još uspješnijim radom i suradnjom sa svima koji brinu o sigurnosti naših sugrađana, istaknuo je gradonačelnik Jure Brkan.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.