Čak 70 metara MEGA ČESTITKE - najduže čestitke u Hrvatskoj!

22.12.2011.

Preko 2000 djece, uglavnom učenika makarskih osnovnih škola sudjelovalo je u obaranju prošlogodišnjeg rekorda u kreiranju MEGA ČESTITKE- najduže čestitke u Hrvatskoj, u sklopu Radionice Djeda Božićnjaka - Božićnog grada.
Prošlogodišnja čestitka bila je duga 17 metara, dok su djeca ove godine nadmašila sva naša očekivanja i izradila najdužu i najljepšu čestitku dugu čak 70 metara!! Izrada je počela 6. prosinca, u prigodi svečanog otvaranja Božićnog grada, a prošlogodišnji rekord oboren je već nakon nekoliko dana.
Radionice Djeda Božićnjaka ove godine obogaćene su raznim sadržajima u cilju kvalitetnog i aktivnog provođenja slobodnog vremena, ali i pružanje božićnog ugođaja uz druženje s Djedom Božićnjakom. Osim izrađivanja MEGA ČESTITKE u Radionici su se proizvodili i božićni ukrasi, čestitke, burele, „anđeli“, nakit, figurice za jaslice i s još svakakovrsne maštovite blagdanske kreacije, a posebno zanimljivo bilo je i prikazivanje crtanih filmova u sklopu „Božićnog kina“.


Čestitku s najljepšim željama našim građanima izložit ćemo na Badnji dan – u subotu 24. prosinca, s početkom u 10,30! Ne propustite ovaj atraktivan i impozantan prizor MEGA ČESTITKE – najduže čestitke u Hrvatskoj!

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.