Božićno-novogodišnji domjenak Grada Makarske

20.12.07.


U prekrasnoj dvorani Hotela Park- Razgovor ugodni…, danas s početkom u 11 sati, održan je tradicionalni božićno-novogodišnji domjenak za goste, suradnike, partnere i prijatelje Grada Makarske.
Dvorana koja je sama po sebi svečana (te smo stoga i inzistirali da se domjenak u njoj održi), za ovu prigodu još je više zabljesnula okruglim stolovima i animacijom na projektoru koja prikazuje Makarsku u idiličnoj snježnoj atmosferi, a koju smo posebno za ovu prigodu naručili kako bismo našim gostima približili ugođaj blagdanskih i zimskih radosti.

      


Domjenku su nazočili gradski vijećnici, poglavari, županijski vijećnici, ravnatelji i direktori institucija i ustanova, predstavnici političkih stranaka, gradskih udruga, policije, suda, državnog odvjetništva, crkve, zapovjednici 156. Brigade Hrvatske vojske, bivši gradonačelnici, novinari i gospodarstvenici, što čini nešto manje od 140 uzvanika.

     


Nakon pića dobrodošlice, uzvanici su se premjestili u dvoranu, gdje ih je gradonačelnik Marko Ožić Bebek pozdravio, te im zahvalio na suradnji u 2007. godini, zaželjevši im mnogo uspjeha, zdravlja i sreće u Novoj 2008. Ovom prilikom gradonačelnik je uzvanicima predstavio humanitarnu akciju „Kupnjom kalendara do transportera za invalidne osobe“. Tako su naši gosti po odlasku s domjenka imali priliku sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji i kupiti kalendar.

     

Za zabavu je bio zadužen profesionalni glazbenik Ivo Babić, koji je prigodnim pjesmama na klaviru doprinio ovoj svečanoj atmosferi.
Po završetku domjenka Djed Božićnjak je podijelio i prigodne poklone Grada Makarske- rokovnik sa grbom grada i bocu kvalitetnog vina.

     


Osmjesi na licima naših gostiju svjedoče da je ovogodišnji božićno-novogodišnji domjenak uz odličnu organizaciju protekao u ugodnom okružju, uz dobru hranu, piće i naravno društvo.


Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.