BOŽIĆNI GRAD 2011. - vidimo se dogodine!

28.12.2011.

S obzirom da je današnji nastup klape Fjoret zbog bolesti članice odgođen, sinoćnji nastup Jacquesa Houdeka ujedno je i posljednji u sklopu manifestacije Božićni grad, a već u petak Kačićev trg se počinje pripremati za doček nove 2012. godine. Božićni grad 2011. organizirao je Grad Makarska uz pomoć mnogobrojnih sponzora i prijatelja projekta. Zahvaljujući ovoj hvalevrijednoj manifestaciji, u ovom razdoblju naš grad je itekako živnuo; ulice noću okupane svjećicama, a preko dana popraćene dječjim osmjesima i pjesmom iz Božićnog vlakića, Kačićev trg uljepšale su drvene kućice, Jaslice, božićno drvce, adventski vijenac te Radionica Djeda Božićnjaka u kojoj su djeca proizvela najveću i najdužu čestitku od 70 metara. Na centralnoj bini svakodnevno su se održavale kulturno-zabavne manifestacije u kojima su sudjelovale gradske ustanove i udruge. Gastronomska ponuda zadovoljila je i najzahtjevnije, a prodajni sajam s bogatom ponudom raznovrsnih božićnih potrepština smjestio se u 14 kućica!


Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima, sponzorima, donatorima, medijima koji su nas pratili, posjetiteljima i partnerima Božićnog grada!
Za dogodine Grad Makarska uložit će sve napore da Božićni grad bude još ljepši, veći i sadržajniji. Stoga već sada upućujemo svima vama pozivnicu –

DOBRO NAM DOŠLI U BOŽIĆNI GRAD 2012.!

Vidimo se dogodine u isto vrijeme, na istom mjestu!

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.