Biramo naziv za svibanjski sportski vikend na Biokovu: Autore najboljih prijedloga očekuju vrijedne nagrade

Autore dva najbolja prijedloga za naziv sportskog vikenda na Biokovu koji je planiran 24. i 25. svibnja očekuju vrijedne nagrade, potvrdio je Organizacijski odbor Međunarodne planinske trke Makarska-Vošac: nagrada za najbolje ocjenjeni prijedlog bit će godišnja dopuštenica za besplatan ulazak u Park prirode Biokovo, kao i 5 službenih majica planinske utrke Makarska - Vošac 2014.  Za autora drugog najboljeg naziva ove sportske manifestacije organizatori će osigurati godišnju dopuštenicu te službenu medalju planinske utrke, rad Ilovac keramike d.o.o. s motivom Biokova. Prijedlozi se mogu slati na e-mail adrese protokol@makarska.hr i društvene.djelatnosti@makarska.hr, a zaprimat će se do 1. travnja.

Podsjetimo,  u organizaciji Atletskog kluba Sv. Marko i Javne ustanove Park prirode Biokovo, a pod pokroviteljstvom Grada Makarske, 24. svibnja održat će se Međunarodna planinska utrka Makarska – Vošac i državno prvenstvo u planinskom trčanju za seniore i juniore. Dan kasnije, u nedjelju, 25. svibnja, planira se održavanje planinarskog pohoda na Biokovo kojim se tradicionalno obilježava 'pozdrav ljetu'. S ciljem pronalaska što kvalitetnijeg naziva koji će objediniti vikend događanja na Biokovu, Organizacijski odbor je odlučio objaviti i javni poziv.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.